Sunday, 22 September 2013

Dah Berhabuk blog ni ...

Assalammualaikum . dah lama kan tak update blog .. Hmm , now, Aku dapat membiasakan diri aku dngn penyakit aku ni .. Talk about mati ataupun ajal , kita tak tahu ajal kita bila kan ? Cuma kite jea yg perlu bersedia utk hadapinya . Segala ujian yg diberikan ,segala rintangan yg dilalui bnyk makna di sebalik tu semua .. Kita yg hidup perlu teruskan hidup . Yang sudah meninggal dunia kita cuma boleh sedekahkan Al Fatihah . Aku masih ingat lagi bila aku ckp yg aku akan mati lah ape lah , namun aku silap . Tu semua benda yg kita takkan tahu akan terjadi kan ? Sampai sini jea k  , Kbye ,

No comments:

Post a Comment